MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Friday, December 17, 2010

Result oh Result...uish..

Assalamualaikum semua (^_^)

pada hari jumaat yang indah nie..
marila kita sama-sama bersyukur pada Allah S.W.T..atas limpah dan rahmat yang dikurniakan keatas kita..
alhamdulillah..syukur...

wah..baik lak ko ajim hari nie..huhu..

Hari nie juga adalah hari yang agak penting untuk aku...
nak tahu pasal pa?..

Exam Result nak kuar oit... cuaks...cuaks...



hari-hari aku check kat E-Citie..bila la nak umum...
tapi hampa..
lastly..member2 aku post kt FB semalam bagitau yang result nak kuar hari ni..huhu..

Pagi2 seperti biasa bangun lambat...
bajet malas nak bukak dulu...g solat jumaat la baru bukak...
t kalau dah tahu result sebelum solat..tak kusyuk pulak t..chewah..haha..

balik2 jer terus la bukak FB dulu..nak tengok post2 member..mana tahu ada yang dapat dean ke..pe ke ..
last2...aku tengok masing2 post..



The July 2010 semester results will be available at 6.00pm 17 December 2010. 

Sekian~



tapir tol..buat cuaks jer..

nampak yer terpaksa la aku tunggu pukul 6..
tu pon kalau rajin ar..kot2 hang E-Citie tu..confirm ar..huhu..

Hopefully aku dapat result yang terbaek sem nie..


amin....



4 comments:

una said...

cik abg oit.. klau yg nie... hmm.. blah2.. malas nak cakap lah.. ingt apa tdi.. smgt ja.. ish!! =P

ajiem said...

haha... k la tu...jnji bkn pasl bola..kn3...

huhu..pdn mke die... wueekk.(^_^)

una said...

tapi x aci!!! tulis pasal bola jugak tadi... hmmm.. post nie x di kira k...

ajiem said...

hoho...x aci plak...yela2.. t ajim post laen...hihi..