MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Saturday, August 27, 2011

Selamat Hari Raya !!

Salam semua (^_^)

amacam korang? dah stand by nak raya belum?
sory la sebab lama sangat2 tak update blog yang tak famous nie kn..huhu
sampai member aku sound suh update blog..
blog aku nie dah macam ikut tuan die pulak berpuasa..hee

puasa kasi habis dulu k.. n one more thing, perut tu janganla bagi tambah saiz...
t dah raya tertambah2 saiz lagi la plak kan...hee

tujuan aku post entry nie pun nak bagi ucapan raya..

orait..

to all my Guru2, Cikgu2, Lecturer2, member2 dari..

Sek Ren Keb Taman Paroi Jaya
Sek Men Keb Senawang Dua
Sek Men Tek Dato' Lela Maharaja, Rembau
Polteknik Merlimau, Melaka
Universiti Kuala Lumpur British Malaysian Institute, Gombak


juga pada sesiapa yang mengenali diri ini.. (^_^)

n last be not least..

to Blogger2 k..


kalau ade buat open house ke..nak bagi duit raya ke.. jangan malu jangan segan nak bagitau k

(^_^)