MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Saturday, August 27, 2011

Selamat Hari Raya !!

Salam semua (^_^)

amacam korang? dah stand by nak raya belum?
sory la sebab lama sangat2 tak update blog yang tak famous nie kn..huhu
sampai member aku sound suh update blog..
blog aku nie dah macam ikut tuan die pulak berpuasa..hee

puasa kasi habis dulu k.. n one more thing, perut tu janganla bagi tambah saiz...
t dah raya tertambah2 saiz lagi la plak kan...hee

tujuan aku post entry nie pun nak bagi ucapan raya..

orait..

to all my Guru2, Cikgu2, Lecturer2, member2 dari..

Sek Ren Keb Taman Paroi Jaya
Sek Men Keb Senawang Dua
Sek Men Tek Dato' Lela Maharaja, Rembau
Polteknik Merlimau, Melaka
Universiti Kuala Lumpur British Malaysian Institute, Gombak


juga pada sesiapa yang mengenali diri ini.. (^_^)

n last be not least..

to Blogger2 k..


kalau ade buat open house ke..nak bagi duit raya ke.. jangan malu jangan segan nak bagitau k

(^_^)

7 comments:

una said...

aishh cntek nmapak dp fb.. aishhhh pak cek.. nak duet raya.. ~~ mintak dekat ehem2 sekali k.. combine dua.. baru bagi una.. thank u!!! lalalala

ajiem said...

heheheheheh.. segan plak sy..haha
nk duit raya? mmm thun nie xleh.. una kne tggu azimn kak mira keje.. bru dpt.. k..hehe

camat hari rayeee....

una said...

bila nak keja? ajiem? kak mira kan sambung studi.. hmm macm mna nie.. hmmm x dapat lah duet raya

Saiazuan said...

"TAQABBALULLAH MINNA WAMINKA"
(Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kamu)

ahsfantasy24 said...

Salam ukhuwah,
Salam Aidilfitri,
Salam Kemerdekaan.

Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
kesempatan menyusun jari memohon maaf
kiranya ada salah dan silap yang mengguris
hati.. Salam kemaafan;

- ahsfantasy24.com.

ahsfantasy24 said...

Salam ukhuwah,
Salam Aidilfitri,
Salam Kemerdekaan.

Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
kesempatan menyusun jari memohon maaf
kiranya ada salah dan silap yang mengguris
hati.. Salam kemaafan;

- ahsfantasy24.com.

ajiem said...

una : ajiem keje lmbt g.. ujung thun dpn bru bis blaja.. sme2 bis ngn kak mira kot.. hehe..

wan : amin...

ashfantasy24 : selamat hari raya maaf zahir batin...