MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Saturday, July 30, 2011

Malam 28/7 !

Salam semua (^_^)

amacam? masih bersedih pasal semalam?

paling kurang mesti ada sikit, kan3..hehe
lagi2 pada siapa yang tak pernah miss tengok Malaysia main kat SBJ..

tapi,walaupun kalah..malam tadi is one of the best night ever coz dapat lepak2 ramai2 dengan member2 yang baru first time pergi stadium.n dapat kenal2 member2 baru..

sebelum2 nie,kalau pergi pun dalam 3,4 orang je n mesti lepak kat side Ultras Malaya..hee

ubah angin la sekali sekala..ye dok? haha

overall, game semalam agak membosankan..

dengan banyak lakonan dari team Singapura-pura..huh!

n pemain2 Malaysia yang kurang kesefahaman dan tak konsisten walaupun mempunyai semangat melawan yang kuat..

paling best main of coz ar Si Apek Keeper.. perghh, memang terer..
tapi sayang, bila keeper perform..player2 lain pula tak perform sangat...

tak boleh nak nafikan pemilihan player malam semalam, bagi aku..Rajagobal tahu pe die buat n cuma takde rezeki la katakan..

tapi takpe, dieorang dah pun buat yang terbaik kan3..

sekurang2 yer, dapat la aku lupakan kejap pasal belajar2 nie..heee



orait, jom2 tengok pic2 malam semalam.. (^_^)




fendi, ultras yg xduduk kt port ultras..hehe

pukul 5 dah terpacak kat Stadium..huhu


tercegang coz rasa macam tengok sinetron plak..huh!

credit tu Miz Syiqah.. (^_^)


harimau senior dah tumbang...


harimau muda masih belum..ayuh, mari kita penuh kan stadium macam apa yang kita buat semalam k



(^_^)

















3 comments:

saiazuan said...

aku je x g.. LOL

saiazuan said...

special ATWR comic to saiazuanblog readers :)http://eleventx.blogspot.com/2011/08/atwr-comic-5-selamat-berpuasa.html

ladysheqa said...

u're welcome..