MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Wednesday, July 27, 2011

Relax dulu geng...

Salam semua (^_^)

bagi yang bergelar student yang baru masuk sem baru2 nie
(confirm2 bukan budak2 ipta..coz dieorang dapat cuti "kejap" giler..huh!)

amacam korang?
dah mula rasa pening2? cuak? hee..

terutamanya member2 aku yang dah semester 6 nie ha..

hopefully, korang leh la kawal kepeningan korang tu k buat masa sekarang..

alhamdulillah, tadi baru je selesai dapat advisor untuk FYP (Final Year Project)
title? mmmm..tak confirm lagi, dan secara kasar mungkin ada berkaitan dengan charger.

n dengar2 tadi, next week dah keluar result untuk Short Sem haritu..fuh..cuak dol!

orait2..
walaupun semester nie ade Subject Robot ke, Power E ke, Power Q ke, FYP ke..
kita relax2 dlu k..hehehe

macam ner nak relax ?

jom2..sok petang kiter pergi Stadium Bukit Jalil ramai2 mau?
kita tengok 

Malaysia VS Singapore
tu pun pada sape2 yang dah ada tiket la yer (^_^)

fuh, tak sabar plak nak bersorak bersama semua Ultras2 Malaya besok..


pada sapa2 yang lepak dengan Geng2 Ultras, jom kita perdengarkan lagu2 kat link nie..

leh nyanyi skali masa game t kan3 (^_-)
k..see u guys tomorrow.. (^_^)v












2 comments:

saiazuan said...

aku tak bli tiket lg.

ajiem said...

laaaaa...awat x beli lg bro..
klu x slp dh bis dh skang..

xpe2..leh tgok kt stadium astro k.. (^_^)