MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Saturday, July 16, 2011

Bila Liverpool mula cuak..

Salam semua... (^_^)

meh sini..aku nak review sikit pasal game malam nie, 
diantara..

Malaysia XI VS Liverpool

ok, sebelum tu aku nak ulas sikit pasal kes yang jadi masa Liverpool training hari tu kt SBJ..
kes pasal Man Utd punyer supporter kena bukak die punya baju masa tengok Liverpool training.. budak nie memang agak hati kering ar, yela..bukan ade game Man Utd pun masa tu..die relax je pakai..haha..

jom2..tengok video nie jap..


tapi berdasarkan video nie, aku agak terkilan sikit..coz supporters Liverpool yang ada kat situ suruh die bukak baju secara paksaan..
relax ar kan,bukan die masuk stadium tu pakai duit bapak korang!! 
(ayat member aku, bila orang sibuk2 suh pakai baju Malaysia bila g tengok game Liverpool)

bukan pe, ramai jugak supporter Man Utd bagitau yang masa Man Utd datang Malaysia, ade jer kes camni, tapi takde ar sakai sampai nak suh bukak baju kan... macam nie la baru perangai seorang Champion..huhu

paling aku tabik bila ade budak bagi die baju Liverpool kat dia, die sanggup tak pakai baju, lepas tu keluar pergi beli baju Malaysia.. lu memang GGMU la bro..!!

emosi pulak aku kan..ngee..

orait, back to main topic k..

keputusan game malam nie mesti semua tahu kan2..

Malaysia XI 3 - Liverpool 6

walaupun game pening sikit pasal banyak sangat tukar player..tapi overall memang best..

finishing Safee Sali memang power, nasib baik ko dah ok..sedap sikit nanti lawan Singapore,leh kita kitai die 8-0..haha..
sikit je lagi nak jadi macam masa Liverpool lawan kelab dari China haritu..
cuak kan..
(pe nak cuak2 pulak.. dieorang world class ar, dah la penat ke hulu ke hilir sign autograf, korang suh maen betul2 pulak..haha)

untuk Liverpool, Aquilani main memang best, relax je die punya passing, through pass.. hampir 3 gol kalau tak silap dia yang assist..

next game, Malaysia lawan Chelsea.. mesti leh gol 6 bijik pulak kan.. 
Malaysia Boleh!!

No comments: