MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Monday, July 4, 2011

Malaysia VS Taiwan (2nd Leg)

Salam...

(^_^)

tengok bola tak semalam? 
kalau tak tengok..dah boleh mintak kewargenegaraan lain la yer..hihi.. gurau je

orait..semalam team bola kita Malaysia, lawan dekat Taiwan pulak...
untuk 2nd leg kelayakan piala dunia 2014..

Alhamdulillah...

Malaysia telah berjaya melayakkan diri ke Pusingan ke 2..yahooo!!
walaupun game agak medebarkan...
dan hanya layak menerusi kelebihan gol di tempat lawan..
tapi takpe..

JANJI MENANG...kn3... (^_^)

Congrats pada semua player yang main semalam..
terutama yer keeper kita.. Sharbinee yang dapat save satu penalti
kualiti pengadilan yang tak boleh blah semalam sampai 3 penalti 
( walaupun player kita memang salah..hee) tu kita tolak tepi..
maki2 pun takdo guno nye kan..

yang penting fokus untuk game kedua..

menentang Singapura..


1st leg : Main kat Singapore - 23hb Julai 2011
2nd leg : Main kat Malaysia : 28hb Julai 2011

so..pe lagi..
28hb nie kita turun ramai2 k..
support dieorang..
jangan bila menang je support...bila kalah..maki2... 
meh aku sekeh korang kang..
(^_^)

k see u all there...daa



No comments: