MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Thursday, June 30, 2011

Malaysia VS Taiwan (1st Leg)

Salam..
(sory lmbt post..nie pasal tadi blogger.com ada error 400 plak)

orait..kembali ke topik asal...iaitu BOLA..hihi..
Politik2 nie, kita stop kejap... (^_^)

Malam tadi korang pergi tengok bola tak? 

MALAYSIA VS TAIWAN
(pusingan pertama kelayakan piala dunia 2014)

venue : Stadium Bukit Jalil, Malaysia

x pergi ? ... kt TV plak? tak tengok jugak...adoyai..nie yang kena citer nie..heee


ok.. semalam Malaysia menang 2 gol berbalas 1..
gol2 yang dijaringkan oleh Safiq Rahim dan Aidil Zafuan (orang noghori den nie..huhu)...

overall game nie..bagi aku tempo die slow sikitt (siap boleh passing sambil berjalan)... kurang Attacking ( tak tau la kalau Rajagobal yer plan memang macam nie..)
berbeza dengan budak2 Olimpik kita main macam haritu..  laju..agresif..kreatif..

takkan la pasal Khairul Fahmi tak main jadi camni kot.. tak logik!! haha...

k..hopefully next game Ahad nie kat Taiwan, dieorang leh wat yang terbaek.. Malaysia Boleh!!

k..macam biasa, samalam aku lepak dengan geng2 Ultras Malaya...
memang terbaek...lagi2 masa lagu Negaraku..fuh!

jom tengok video nie.. ini best bro..!!!



tapi yang kurang best yer.. (memang tak best) bila, dalam lirik2 lagu dieorang .. ada ayat2 yang tak elok macam F**K, anjing (lagu nie keluar bila team Taiwan tengah serang @ buat2 injured)
.. kita orang Malaysia bro..bukan macam nie..
dan bila ada yang hilang kawalan, siap bukak2 baju.. emmm..
patut la majoriti yang datang kat stadium sanggup tak join..n sanggup tengok bola macam kat rumah.. emmm

mintak2 lepas nie, dieorang boleh ubah style sikit.. tau la korang ganas kan.. tapi janganla ganas sangat...k (^_^)

macam biasa..jom tengok2 pic2 semalam kt SBJ.. (^_^)





with Muhaimin and Fendi...



wokey.... daa
(^_^)

3 comments:

Nur Sulastri said...

wee~ go go harimau malaya ! :D
amboi, posing sakan na.. hihi

ajiem said...

yup..go go..hee..
yela..lme dh x g stadium..
tu yg posing sakan tu..huhu

Mohamadazhan.com said...

ptg ni kita kena menang...rugi bolos satu...adoi...rezeki