MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Friday, December 17, 2010

Resul Exam + Result UCL Last 16

Assalamualaikum semua (^_^)

huhu..dalam pukul 5 lebih tadi akhirnya..penantian sepanjang waktu cuti aku terjawab..
aku dah dapat ckeck result...

sape2 yang tunggu pukul 6ptg baru nak check..alamat..tahun depan ar korang leh bukak..haha..

Alhamdulillah..Syukur kehadrat Allah S.W.T atas rahmat, nikmat, serta rezeki yang diberikan..



result yang aku dapat semester lepas..agak bagus la.. tapi lagi bagus dua sem lepas yer result..hehe..

memandangkan sem lepas lebih banyak subjek teori dari mengira..so aku tak leh nak letak harapan tinggi sangat..
aku tak suka menghafal..kenapa yek?..mmmm..

patut yer..tu tak leh la nak dijadikan alasankan..
aku sendiri yang malas baca..padan la muka aku...kan3.. (^_^)

OK..
dah boleh buka buku baru dah sem depan..hopefully sem depan boleh improve sikit..
mudah mudahan..
amin...


k...result kedua..
result pasal bola la..pe lagi..hehe..
(mati aku kene boo kalau Una baca post nie..huhu)

aku just nak bagi tahu yang result untuk UCL Last 16 baru jer diketahui pada pukul 7 tadi..
dan yang paling penting..

Olympic Marseille VS Mancester United

huhu.. lawan yang bagi aku agak mudah..
tapi kita jangan pandang rendah ok..hihi..

Keputusan Lain..

ARSENAL vs BARCELONA

COPENHEGAN VS CHELSEA

LYON vs REAL MADRID

INTER MILAN vs BAYERN MUNICH

VALENCIA vs FC SCHALKE 04

AC MILAN vs TOTENHAM HOTSPUR






Sekian..Majulah sukan untuk negara..huhu.. (^_^)









4 comments:

una said...

jahat!!! jahat !! memang nak kena betul la azim nie.. result ok x cik abg oi~~~ jgn nak kira bola ja.. ok x?? dapat berapa?? ish... knapa letak nma una?? makwe azim baca nnt!! ish!

ajiem said...

pe plak jahat nie...
ajim nk bagi Una famous la..hihi..
emm result ok..above 3..

haha..makwe azim ok jer...
tkut bf die lak marah azim t..kui3..

una said...

ish!! melampau betul lah... mekwe azim mengamuk nnt.. hmmmm.. x tau la.. perang nnt... =P
above 3?? cerius????? tahniah!!!!! wah!!! tahniah tau!! nnt fokus lagi tau!!

ajiem said...

hee..xde la..die ok jer..
yup..above 3 sikit jer..xla smpi dean list..heee..
tenkiu3...
orait..i will try my best k..
(^_^)