MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Wednesday, September 28, 2011

Jom2, ke UniKL BMI besok !!

Salam semua.. (^_^)
sorry guys kalau lama sangat2 tak update pape..
nak blogwalking pun tak sempat..

nie semua pasal coursework yang agak banyak bagi semester nie..
tapi takpe.. dah tanggungjawab sebagai student kan3..

Lecturer2, relax je.. u nk 0 ke 4.00 ?

so..buat jelaaaaa...heee

isyh..merungut je aku nie kan.. (^_^)

k back to the main topic...

untuk pengetahuan semua, especially student2 UniKL BMI..

Besok akan diadakan pelbagai exhibiton..

dua diantara yer iaitu, Exhibiton Islam, Sains dan Teknologi dan Business Idea Competition..
dua2 nie aku kena involve..
aku mungkin banyak involve kat Booth Business Idea Competition sebab aku yang kena bagi presentation..

huh..cuak !!

nie die poster2 untuk exhibition2 yang aku involve..

Exhibition Islam Sains & Teknologi

Business Idea Competition
orait..
siapa2 yang berkesempatan, singgah la yer... (^_^)

semua Exhibition akan bermula diantara pukul 2ptg - 5ptg..

thanks..


5 comments:

adidahzubir said...

maaf tak sempat.
ni nak tanya ni, apsal adik sendiri pun tak follow blog. cis

ajiem said...

ceh...klu ade kesempatan pun knpem x pegi.. eh..ekau ade blog ke? haha.. den jdi silent reader je... =p

Saiazuan said...

dah brsawang giler dah blog ni.. huhu

ajiem said...

haha tau xpe.. aku pun agaks malu la ble lme gler x update pape.. aku rse kne berguru ngn ko la wan.. dh thp legend dh ko nie..hehe

ahsfantasy24 said...

Selamat berpameran :)