MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Friday, September 13, 2013

Pernah dengar apa itu Shaklee?

Salam semua.
apa khabar? lama gila tak post something and contact dengan korang dalam dunia blog..
almost 2 years ooo!! 
tengok blog kawan2 yang dulunya selalu blogging pun lama tak update.
Tu yang lemau sikit..hehe

Orait..
So sebagai permulaan semula blogging ni..
Den nak cerita sikit pasal satu company yg tak asing lagi dalam dunia kesihatan.
iaitu...


korang pernah dengar?
kalau tak pernah tu boleh la teruskan membaca blog ni..
kalau pernah dengar pun kena baca k! haha

ok..
Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd merupakan anak syarikat kepada Shaklee Corporation yang berada di Amerika Syarikat. Shaklee Malaysia telah memulakan operasinya semenjak bulan Ogos 1995 yang berpangkalan di lokasi strategik iaitu di Subang Jaya, Selangor.

Shaklee Malaysia menjalankan operasi perniagaannya mengikut garis panduan Akta Jualan Langsung 1993 dengan Lesen Jualan Langsungnya yang bernombor AJL93747.

Shaklee, sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.

Banyak produk yg Shaklee keluarkan untuk pelbagai keperluan orang ramai..
diantaranya..

Nutrition..
Home Care..
Daily Care..
Skin Care..
Hair Cair..

dan bermacam2 lagi..

ni antara contoh2 produk dari Shaklee..



untuk pengetahuan korang, saya pun dah mula guna produk2 dari shaklee..
so far sangat puas hati..
dan ada plan nak join membership dieorang..huhu

kalau nak tahu lebih lanjut..
boleh refer website ni k..


trimas!

No comments: