MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Tuesday, April 19, 2011

Limitless

Salam.. (^_^)

haaa..mesti bila aku post entry baru jer..korang cakap..
tak habis2 bola la tue...huh 

ok2..kali nie tak..hee

kali nie aku nak citer sikit or review sikit pasal movie yang aku baru tengok Sabtu lepas..
nape lambat sangat?..
paham2 jela...aku nie student..mestila sibuk "study"...
(aip2..jangan nak buat2 muntah plak yer....huh)

Sabtu lepas..aku, shahril n megat tengok citer

LIMITLESS



citer nie dibintangi oleh

Bradley Cooper..
yang pernah berlakon dalam The Valentine's Day, The A-Team.. macam2 lagi..

dan dibintangi otai lama..iaitu.. Robert De Niro..

orait..citer nie memang sesuai bagi student2 yang nak ambik final exam..
pasal per?..haa baca nie
citer nie mengisahkan pasal seorang penulis iaitu Eddie Morra (B.Cooper) yang mengalami masalh ketandusan kreativiti dalam mencari bahan2 penulisan.. yang paling best..time tu jugakla die clash..pergghh.. biasala..dah takde duit.. Pastu, die terjumpa dengan member lama die.. borak punya borak, member die introduce kat die satu pil nie..nama pil tue.. NZT..fuhh..styleee.. (^_^)
pil nie function die, leh tingkatkan penggunaan otak yang biasa yer berfungsi dalam 20% ke 100%..
lepas die nie makan jer, korang dah leh estimate apa yang die boleh buat kan?..
 Eddie mampu tulis satu cerita yang sangat2 menarik hanya dlama masa 4 hari..kalau aku tak silap la..heee
dan macam2 lagi die leh buat..best2

Macam biasa, bila barang baik nie..macam2 la orang yang nak kan..
masa nie la citer jadi best..
pe lagi..g la tengok citer nie.. t citer lebih2 tak best la kan..

kot2 korang pergi, leh dapat pil NZT ker..
leh la watkan final exam tuk aku..hehe
(^_^)

nir pic2 action dalam citer tu..







k last be not least..
aku nak wish to my best frenz..Makcik Hanizuraidah..
Selamat Hari Jadi yang ke 86..congrats..haha..
semoga panjang umo n dimurahkan rezeki serta mampu belanja rakan2 k..
(^_^)





2 comments:

nfdeeda_zubir said...

hero tak hensem .

ajiem said...

hero x pntng..aweks dlm tu yg pntng..haha