MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Sunday, April 17, 2011

Mak.team ajim kalah......sob..sob

Salam..(^_^)

macam biasa..citer bola lagi..huhu

setelah dipaksa secara bertubi2 oleh seorang Makcik cleaner kat tempat aku blaja..eh bukan2..makcik nie seorang student lagi..hee.. (jangan marah yer makcik..), 
aku post la jugak entry nie...
haa Makcik..ko suka tak?.. puas hati x?.. grrrr...

pasal per aku payah nak post citer nie?
pasal team den kalah laaaa...huh

dengan selamba menapak pergi kedai mamak...
last2..

Manchester City 1 - Manchester United 0

kalau kalah hilang 3 point jer tak pe la.. nie hilang satu Cup laaa..

percaturan game semalam memang agak tak menjadi, senang citer takde luck..
dengan ketiadaan Rooney n Giggs..Man Utd nampak susah nak cari peluang..

ditambah pula dengan P.Scholes yang kerja die tackle orang jer..
n D.Berbatov yang lama dah tak jadi regular player tuk bulan nie..

tapi game takde la teruk mana pun..
cuma satu kesilapan dari M.Carrick jer yang memusnahkan harapan Man Utd untuk meraih Treble dalam season nie..

takpe..relax2..chill2..
don't forget that we have another Semifinal..ok..

ok sangat la dari Team2 lain..kan3..huhu

orait..macam biasa..takde pic tak best la kan..
jom tengok pic2 game malam tadi..

stylee...


first chance..
second chance..


goal...huh

city celebrate it..

Schles agak sengal..huh

dah nak bis game si balotelli nie wat hal plak...grrr..

kalau la lalu sebelah aku..de aku sekeh jer mamat nie...

k Man Utd..focus on next game..

GGMU!!