MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Wednesday, April 13, 2011

Sorry Makcik....hahahaha

Salam....(^_^)
firstly, sorry to Makcik coz team ko kalah pagi nie n sorry coz aku post entry pasal bola lagi..heeee

nampak yer,satu lagi pagi yang berbaloi buat semua penyokong Man Utd
coz..

Manchester United 2 - Chelsea 1
(Agg 3-1)

semua harapan penyokong pasukan lain melihat Man Utd tumpas nampaknya musnah...
dan hanya mampu melihat Man Utd mara ke Separuh Akhir Liga Juara-Juara Eropah...
(perghhh..ayat..haha_)

dengan berjalan kaki secara beramai-ramai ke kedai mamak nampaknya satu usaha yang berbaloi disamping member2 yang datang dari jauh..terbaek ar korang!!

OK...berbalik pada perlawanan tadi..
Overall game lebih menarik dari 1st Leg hari tu..dan sekembalinya Park Ji Sung dalam perlawanan penting sekali lagi membuahkan hasil..

Ketangkasan Chicharito menjaringkan gol pada minit 43 dan kebijaksanaan Rooney juga salah satu faktor kemenangan pada pagi nie..
yang paling penting pada abang2 senior..Ryan Giggs, ko yer pasing memang terbaek..n Edwin Van Der Sar, next game ko leh maen defender yer...haha

kemasukan Drogba yang menggantikan Torres (kayu) nampak yer berjaya membuatkan aku cuak buat seketika..seketika k..dan lebih spesifik hanya seminit..1 minit...hahaha!!

pasal pe seminit jer?..
coz our asian player, Park Ji Sung telah menjaringkan gooooolllll...pada minit ke 77..
dan telah membuatkan Rezza berdiri sambil melompat diatas kerusi tanpa segan..
ur my man bro..!!

akhir sekali..aku hanya nak bagitau yang..
THE BEST TEAM ALWAYS WIN!!

GGMU!!

k jom tengok pic2 game pagi tadi..


bila la aku nak sampai sini..mmmm

first goal...



mak...adik gol lagi ...huhu


adoyai..napa la aku kuar Liverpool.. (padan muka ko)..haha


second goal...

our heroes.... Chicharito and Park Ji Sung


siapa akan bertemu Man Utd di separuh akhir??..
kita tungguuuuuu...(^_^)


p/s = congrats to Barcelona coz joining us in Semi Final...huhu






8 comments:

hanyz Alias said...

pacik(!) i hate u moooorreeee~ ggrrrr. for Chelsea's fans. jangan give up. ahahaha. :P

ajiem said...

hua3...makcik2.i dun care lorr... to chelsea fans..klu nk tukar team..sgt2 la dialu2kn...klu makcik pun nk tukar..aku wat2 xtau jer yg ko tu ex chelsea...hihi..

hanyz Alias said...

eh..bole ek?? ahahaha. LALANG.nyampahsss.
siot eh torres cakap cm tu.

ajiem said...

bole aje..hee..skali skala lalang..pe slh yer..x gitu..hee.. wei..btul la torres ckp cm2..aku google trnslate jer..hihi..

una said...

ada ek peminat chelsea yg baca post nie? hahah.. naseb baik una x perasan.. hey u... bORING~~~ LaMe~~~
ASYIK BOLA ja.. ^0^ (*i dont care..nak gak menang)
hahha sori lama x datang sini.. im bizi with my.. hahah (xtau lah.. tapi rasanya x ada apa pun) but tah.. hari2 cam bizi...
f.y.i... mna ada i kesah chelsea kalah.. i nanges ja... hahah.. azim.. stay strong ok.. =)

ajiem said...

of coz ade..makcik tu fan chelsea la..hehe.. ooo boring n lame yek..emmm xpela dik..ill do this juz for fun..xde yg bce pun xpe..hihi.. una sorng bce ckup la..kn3?..hehe.. tu la..abg azim pun mntk maaf..jrng jenguk blog una..(yela..cinta je citer die..hik3)..what nanges?..pdn muka..huhu..

orait una..thnks a lot..(^_^)

una said...

hello.. cinta?? wek.. imnot lik eu lah.. mana ada lame.. lame ja.. hahahah.. =) hey u pak cik.. u dont eori.. i will come each day.. kacau u.. then i balek rumah i.. hohoho.. =) abang busuk~~~~ ^0^

ajiem said...

eleh2.. x ngaku knon..huh..nyampah i tau.. =p..
dlm citer klu t citer pasl abg syg msti x sah..kn3..msti ade skit..hee..

waaaa..come each dat ka?..
tatut yer sayerr...haha.
bgusla klu reti balik..klu x sush t abg kne hnter.kih3..

what?..busuk?..cesss.. dak kecik nie..grrr..