MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Monday, January 3, 2011

Semester 5..huhu..

Assalamualaikum semua (^_^)

amacam korang?..sihat2 x?.. 
bagi yang sekolah tu..jangan lak nak buat2 pening la..demam la..yer..
g sekolah tu..t kang kene bebel, padan muka..huhu..

bagi yang baru nak mula semester baru.. jangan lak korang cakap.. (eh..aku tak dapat tengok jadual la..) (website U nie jem la..) (lecturer confirm tak masuk la..)..

haha.. aku la tu..hihi.. (^_^)

Bermula Jan 2011 nie..aku dah pun masuk ke Semester 5..
fuh..ada lagi 3 sem..penat wei.. tapi best!

Macam biasa la kan..makin tinggi semester, makin susah la subjek yer..kan3..

Semester 5 nie..agak payah jugak la.. tapi xpe..yang penting xde subjek yang fully kena membaca..i hate it!! huhu..(^_^)

Lepas dah register online tadi..secara sah la aku dah masuk semester 5..yeahh!!1..

haaa..nie die subjek2 yang aku kena ambik semester nie..


amacam?.. gerun tak?.. tak pon.. 'senang' gila ar...haha..

Dah ada subjek..mesti ada timetable, kan...
haaa..nie die timetable aku...amik ko..



amacam?.. cool x?.. huhu. x bes..coz ada kena balik lewat..
dah la semester depan duk luar..adoyaii.. 
(yang best yer..dapat tengok EPL kt skrin besar..xyah dah layan TV kecik kat cafe tu..wat power spec aku naik jer...haha..)

Seperti biasa, mula2 masuk semester baru mesti ada niat2 atau azam2 yang baru kan..
so, seperti semester lepas..
aku harap sem baru nie..nak dapat pointer baek sikit ar dr sem2 lepas 
(azam sama macam sem lepas jugak..tapi pointer turun adalah..haha..)
xpe2..insyaallah boleh..Malaysia Boleh!!! (^_^)

then, nak buat tutorial banyak2 (hehe..citer nak letup).. 
xmo tiru2 assignment atau lab report..(ini mustahil..haha..) 
lagi... nak wat study group dengan housemate (cheewaah..boleh ker..huhu)
siap2 nak pegi kampus awal..( tido lambat..nak bangun cepat..ceh) (^_^)

buat masa nie..tu jela azam untuk semester baru..
mungkinkah ia berkurang.. bertambah..aku je yang tahu.. huhu (^_^)

Seriously..memang la aku nak macam tu kan..siapa la tak nak..kan3..
tapi tu bergantung la pada keadaan sekeliling aku..heeeee...

K...korang punya pulak macam mana?..
subjek2 semester baru tough2 x?..
haa.. harap2 la kita semua dapat tempuhi dengan jaya nya..chewah..haha..

amin...

6 comments:

Cik Mimie said...

wah, giler kentang subjek ajiem..
sem ni mimi ada 4 sbjek je..
-intenational business.
-research methodology.
-selling.
-entrepreneurship.

berat wooo...hahaha=)

ajiem said...

haa..tau xpo..
poning palo nie ha..
tpi xpo..dh biase..sem2lepas cmni jgk...hee..

ala..4 jer..
berat pe ye tu..
ringan gler..hik3.
nk suh ajim amik kn pun bleh..hihi..

(^_^)

iKhRam said...

relax k?
insyaal semuanya ok..

lalui dgn hepi dan tabah !!
hahaha..

selaamt berjaya

Fxysche Nas said...

full smpai ari jumaat??
xbest xbest...=P
ape2 pon..belaja baik2... ;)

Anna said...

yer,nmpk berat gak la,anna plak 16jam krdt n xpadatla jadual...tapi ttbe ada klas sabtu :( ni yg pyah outing,hahaha

papepn,goodluck dlm studi

jom join GA Asma's Felting Box ye!

ajiem said...

ikhram : orait bro...mmg relax sgt2..hihi.. btw thanks a lot..(^_^)

fxysche nas : yup..tpi next weeek leh adjust2 timetable nie..
of coz xbest..klu jumaat xde class..leh blik umh awl..kan..(^_^)

thanks k..

anna : waaa..sabtu ada kelas..fuh..mmg xbes..hihi..

k thanks..gud luck to u too k..

k t ajim tgok GA tu..k