MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Wednesday, January 5, 2011

5 clear points against Arsenal..yeahh!!

Assalamualaikum semua..(^_^)

dah lama rasa yer tak post entry pasal Man Utd...
dah macam lari dari tujuan aku buat blog nie...huhu..
tapi takpe.. yang penting Man Utd tetap dihati..cheewaah...

Walaupun aku tak dapat tengok game pagi tadi pasal kena tido awal..
coz nak bawak motor balik U..

tak tengok pun aku dah leh agak dah Man Utd mesti menang punya..huhu..

niela score pagi tadi...(^_^)

Manchester United 2 - Stoke City 1

gol-gol dijaringkan oleh Chicharito n Nani...terbaek!!!

nak tengok gol2 tu x?..jom..

Tengok kt link nie k...



Niela diantara aksi-aksi terbaik dieorang pagi tadi...

1st goal



2nd goal..



yeahh... yang penting Man United dapat menjarakkan mata melebihi pesaing terdekat..
siapa?..
Liverpool?..uishh..giler per...x mungkin...haha..
Chelsea?..seri jer...x kot...
Man City...yup..mybe...

dan yang paling dekat setakat nie..

Arsenal 

dengan 5 mata...melebihi mereka..huhu..

yeah!!!..

papepun kita tengok next game menentang Liverpool dalam piala FA...9/1..

yang penting..Man Utd ..

NOT ARROGANT...JUST BETTER....

2 comments:

ahsfantasy24 said...

smangat...!
go2 ajiem!!
hehehe~

ajiem said...

yeahh...malaysia boleh..
man utd boleh...hik3
(^_^)..