MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Wednesday, March 2, 2011

Baru 2 kali...bukan 11 kali..huhu

Assalammualaikum (^_^)

bangun jer dari tido..
aik..apahal mak aku leh kejut aku pulak nie..
sah2 dah terlepas game pagi tadi..huh siot!

dengan semangat yer, cepat2 on wifi, on laptop....bukak livescore.com...

dengan berdebar2 yer... 
adoiyai.. camano leh kalah pulak nie...

Chelsea 2 - Mancester United 1

tapi tak pe..baru dua kali.. bukan sebelas..11..kali..yer..macam ada satu team tu la..huhu

dengan tangan mengelap air mata yang berguguran..sob sob..
aku pun bukak la eplmatches.com tengok score2 game tu..

selamat la Rooney ada score malam tu..terubat sikit luka dihati.. chewah 

bila dah tak tengok game tu..aku baca la review pasal game tu..
dari pe yang aku baca..
game pagi tadi memang fight..banyak try yang berbahaya dari kedua2 team..
macam biasa..bila dah kalah..mesti tengok ref..
dari review tu pun..banyak keputusan yang boleh dipertikaikan..
macam kekasaran Luiz kat Rooney..
sepatut yer penalti bila bola kena kat tangan John Terry..
dan tak sepatut yer penalti bila Zhirkov dijatuhkan oleh Chris Smalling..

tapi keputusan ref adalah muktamad..
surat menyurat tidak akan dilayang..ahaks.. (^_^)

for the next game this weekend..vs Liverpool
it's quite tough coz we're losing our captain, Vidic..

but its ok..keep ur faith and believe...


jom tengok pic2 game pagi tadi..













daa.. (^_^)

4 comments:

hanyz Alias said...

pacik! terima je hakikat. chelsea tu!!! hahahahahah~ aku berdoa kot man u kalah.:P

ajiem said...

oit makcik.. hek eleh..dh menang bru ngaku tu team die.. ceh..
baik ko doa aku cpt kawen la lg bgus..haha..

aleen aiden said...

hahah,air mata berguguran kah sbb kalah?huu :P

ajiem said...

hehe..hanya seketika saje.. tpi dh kembli bergumbira lpas kemenangn serta kemengan..huhu..