MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Wednesday, February 2, 2011

Pecah perut kalau makan kt tempat nie....huhu

Assalamualaikum u ools... (^_^)

lapar tak?..heee..
disebabkan duit elaun yang 'tiba2' masuk..
Housemate aku plan makan best2 sikit malam td...

siap cari jalan pakai Google Maps lagi tu...
camni la baru gunakan kemudahan yang betul....huhu..

Restoran yang kteorang pergi nie nama die..

Restoran Murni Discovery..

kt Sunway Mas Commercial Centre..
Petaling Jaya, Selangor..

aku tak sure ar ade cawangan lain..rasa2 ade kot..

sampai jer kat situ..perggh..leh tahan la ramai org..
selamat la ada table kat ujung2 kedai...heee..

tgok menu jer dah pelik...
macam2 nama pelik2 aku jumpa...
antara yer..

Nasi goreng maryland, nasi goreng chicken chop, nasi goreng naepoleon, roti beckham, roti hawaii, dan banyakkkk lagi..
air2 die pun pelik.. i love u. i miss u, poison, fair lady, pink panther...huh..
cawan2 restoran nie pakai pun peliks jugak..

yang lawaks masa nak order, rasa segan plak nak gtau..aku cakap macam nie..
bang, i luv u satu ...perghhh..mintak2 bro tu bukan gay..haha...

cara die amik order pun style..pakai PDA tu...fuh..

time to eat guys...huhu...jom2..

Megat...die dah biase makan.. tu yg die order teh o ais jer..hee..

Mie.. dah biase jugak la.. tapi still tak pernah try semua menu..hee..

haa...Min.. nie first time.. x sabar dah tu nak makan..heee

Aku...sama la jugak..first time.. dah pegang pisau dh tu...heee..

Fendi...the deep-less stomach member i eva had..heee..


Min n Fathi.. 

haaa..amcam ..best tak tengok kteorang makan..heee..

niela hasil yer..

pinggan yang bersih...huhu

sedap siot air2 die..

haaa...
t rajin2 la korang g tempat nie k...
try..jgn tak try...konpem puas hati..

nak tau review pasal restoran nie dengan lebih detail ..korang leh usha kt sini..


k selamat mencuba...(^_^)



10 comments:

CahayaCintaIlahi said...

macam besh jew huhu ;)

hanyz Alias said...

diam! aku jeles. ahahaha. btway, i miss him. new pict of him huh. heeee :P

Cik Mimie said...

giler gempak la nama menu2 kt kedai tu..ase lapo lak cik mimie tgok ajiem n mmber2 makan..adess!! hehehe

ajiem said...

CahayaCintaIlahi: bkn mcm lg dah..mmg best tau..hee...

Aunt Hany : xmo diam!!..heee.. i miss him too tau..haha..

Cik Mimie : mmg gempak tau.. ooo lapo yek.. jom2 mkn..hee..

hanyz Alias said...

pacik sonyap. ahahahah~
tapela. korang amek la die k. sayep tengok je dr jao. [ayat touching]

ajiem said...

aunt hany : yola2..den sonyap..heee..
ok2..kteorng jge leklok.. t nk sewa..ckp la.. hik3..

EimaruSi|ence™ said...

GilE BEJEJES AIR LIUR TENGOK AIR>MKN NIH AKU KURANG TERLIUR NASIK@< Tp klu SUP2 OR BERKUAH,AKU SUKELAH.

BelanJa pLIZZZz!

FariehanIbrahim [LBC] said...

nyum3x
lapo lar plak! ^^,

ahsfantasy24 said...

wa..
bestny..
nmpak wjah2 pnuh brselera,
ehhehhee..

ajiem said...

EimaruSi|ence™ : heee..dh terliur yek..leh2..jom2..(^_^).. kne dtg KL la..hee..

FariehanIbrahim : nyum2.. klu lapo..jom mkn..hee..

ahsfantasy24 ; heee...best tau.. tu wajah2 pnuh kelaparan..hik3..