MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Tuesday, February 1, 2011

Boleh ker nak rampas tempat Man Utd?

Assalamualikum semua (^_^)

haaa..sehari dua nie..
banyak jugak transfer news yang best2...

transfer news nie pun untuk team2 yang tak berapa nak perform ar seosan nie kt EPL..
bajet nak lakukan kejutan konon...huhu..

dieorang ingat leh rampas tempat team aku ar...silap ar...haha...

bagi aku, team Liverpool buat tindakan bijak sikit ar..coz lepas penjualan Torres, dieorang dapat beli 2 player yang kira style + muda....
Andrew Carroll n Luis Suarez..

tapi, kenapa Torres nak masuk Chelsea pulak?..
aiiihhh...masuk team lain aku boleh terima lagi...huh..

yang penting Man Utd tak perlu la beli2 player2 baru nie...

GGMU!!

ok..dah2.
jom tengok pic2 dieorang bersama team baru dieorang...




David Luiz - new signing after Torres...by Chelsea

Boleh ker dieorang perform?.. 

jangan jadi macam Real Madrid coz baru lepas beli Adebayor...
terus kalah..huh..

tapi..tu yang aku nak..haha..

papepun..juz wait and see la k..

(^_^)

2 comments:

saiazuan said...

adibayor tu loan ke bli? klu x silap loan jew

ajiem said...

uos.. yeke.. hee.. its my mistake..sorry..