MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Sunday, October 31, 2010

Final Piala Malaysia 2010

Salam (^_^)

First of all, congrats to Kelantan (Jí lán dān in mandarin..huhu) coz wining Malaysia Cup for this year.
nampak yer kali nie Noghori tak do joki la... yang ponting ketiga-tiga final Noghori den dapat poie, walaupon agak2 cuaks dan takut, tapi minat bola yor pasal den ngedah jo..huhu.. abe2 kelate nak pukul ko, wat po ko..den tawakal jo.

Final kali nie, den,wan, ngan fendi blanjo lobih sikit, siap boli jersey ngan bendegho lg..haha.. bajet noghori leh monong laie, tapi kalah pulak. haha..xpo2..

tiket  yg hampir2 watkn kteorg xdpt masuk stadium..bikin cuaks jer..huhu

den, wan n org england mana tah kteorg jumpo..haha..

den, wan, fendi (semangat tol org manjung nie ha..).huhu

Walaupon Kelantan main agak kotor dan berlakon sana sini setelah leading, still tak leh lawan player Noghori punyer game masa 1st half. style abih! one two cantek.. defense kental.. winger laju.. fuh.. macam EPL plak den nengok..

Tapi bilo Aidil injured, perhh sedey gila.  defense dah tak kental macam first half, player2 lain pon dah xleh bla..
terus Kelantan sumbat 2 bijik..damn!!

Bermulo la sambutan abe2 kelate yang huru hara (some of them) baling morcun, botol, dan macam2 lae.. cubo tengok masa first half..cam tunggul jo den tengok..haha...

Memang xdo manner langsung..nak kato sumo org kelate camtu tak pulak.. member2 U den nie ok jer..bijak pandai lae..maybe some of them nie tak poie sekolah agak yer maso kocik..ermmmm..

Kadang den raso bersyukor plak bilo noghori kalah, sukurang2 yor den dengan kawan2 leh balik ngan selamat..

Xpo2..next season we will come back to win it back.. i'm sure about it..  if PBNS can buy a skillful local or import player for next season..

(den sebenar nye tak ngoti na cakap noghori nie..tapi xpo,den try..hihi..)

HOBIN JANG HOBIN!!!




No comments: