MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Thursday, August 26, 2010

- headache -

Salam...(^_^)

lama jugak aku tak update blog nie..
nie semua pasal keje-keje yang melambak kat U.. 
emmm..kadang-kadang pikir..ape yang aku dah belajar sem nie?..
macam tak dapat input pape pon..
ye ar..manjang sibuk arrange event jer..
kne arrange meeting lagi..
aiihh...
sampai kadang2 dah malas nak pegi kelas..
minggu nie jer...aku dah ponteng dua kelas..
nie semua pasal letih coz tak tido..

busy yer pasal.. game EPL season nie pon aku jarang gila tengok..
lagi2 Man U yer game.. 
menang (dah 1) ke kalah (belum lagi)...seri pon..aku juz tengok livescore..
sedih siot..

next week.. dah start mid term yer test..
first time U aku buat mid term test serentak satu campus..
yang best yer..banyak sikit masa nak study..
n yang tak best..dah tak boley nak tau soalan bocor..haha..

OK..
alang-alang dah duk umah nie..
aku harap boleh la start nak study..(yekew?..fb jer ade la..grrr!!)..
haha..

k ar..frenz.. doakan kesuksessan aku dalam mid term test semester nie k..

(^_^)



4 comments:

mishl i n z said...

haha kemain ag dia ye. event sokmo deh.
gud luck mid term!
raya dgn senang hati =)

ajiem said...

heee..thnks... (^_^)

eleventx said...

futsal mgu nie. jgn miss the game.. haha

ajiem said...

orait...