MYSELF, LIFE and FOOTBALL (^_^)

Frenzie

Monday, July 12, 2010

Ble ar nk blik U nie....??..emmm..

Bosan!!..
thats the main reason why i wanna go back to my U..
bukanla poyo ke ape..tapi tahap kebosannan dah terlampau gila dah nie..
bangun , makan, kalau ada bola,tengok bola...pastu membuta..
tu jer la rutin harian aku kat umah nie..
macam dah takde tujuan aku idup kat dunia nie..camtu la rase die..ermmm..

camnie ko post ak masa bosan..haha.!!!

papepon thanks to WORLD CUP 2010..
ko jela penemanku dikala kebosannan tahap dewa nie..
congrats to SPAIN yer..
and to PORTUGAL ..wait for another 4 years k..huhu!!

14hb nie adalah tarikh keramat..
yang mana aku akan mendaftar..yes..
tak sabar rasa yer..

finally..
tahniah pada kekawan yang dapat sambung blaja..@ dapat keje baru..k..
pada yang baru jer masuk semester baru.. gud luck k..
hope u all will  be the best student kat U korang..
amin....

1 comment:

hanyz Alias said...

sabar r beb! :P tawu la awak tu rajin. kihkihkih~